Täyden palvelun kiinteistönvälitystä

Henkilökohtaista ja luotettavaa asuntokauppaa

Täyden palvelun kiinteistönvälitystä

Henkilökohtaista ja luotettavaa asuntokauppaa

Täyden palvelun kiinteistönvälitystä

Henkilökohtaista ja luotettavaa asuntokauppaa

Täyden palvelun kiinteistönvälitystä

Henkilökohtaista ja luotettavaa asuntokauppaa

Kotikenttä

Visiomme on, että olemme alueemme tehokkain ja parasta palvelua antava kiinteistönvälitys -yritys.

Yrityksemme arvot

Onnistunut palvelu
Vastuullinen toiminta
Lisäarvon tuottaminen
Sinnikkyys

Asuntokaupan Kotikenttä Oy, LKV tarjoaa asuntokaupan palveluja ja konsultointia. Henkilökuntamme tekee Sinulle vaivattoman ratkaisun asunnonvaihtoon. Panostamme palveluun ja haluamme että Sinulle jää positiivinen kokemus asunnonvaihdosta. Reagoimme palvelupyyntöihin välittömästi. Kunnia-asiamme on säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiin ja vastuullinen toiminta. Haluamme yllättää Sinut tehokkaalla toiminnalla!

Carita Skog-Tamminen ja Mikko Parikka perustivat Asuntokaupan Kotikenttä Oy:n huhtikuussa 2015. Kaksi vahvaa kiinteistönvälitysalan ammattilaista yhdistivät osaamisensa ja syntyi täyden palvelun kiinteistönvälitysyritys. Kotikenttä Oy:n liiketoiminta-alueina ovat asuntojen, vapaa-ajankohteiden ja liiketeollisten kohteiden myynti- ja vuokraus. Arviointipalvelut ja asuntokaupan konsultointi kuuluvat myös palveluumme.

Tavoitteenamme on laajentaa yritystämme, rekrytoida henkilökuntaa ja kehittää toimintaamme niin, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti ja laajasti Kouvolan talousalueella.

Palveluksessasi

Mikko Parikka

Yrittäjä, LKV

Olen kiinteistönvälitys -alan vahva ammattilainen ja olen tehnyt pitkän uran kiinteistönvälityksen eri tehtävissä ja minulla on laaja kokemus alan näköalapaikoilta. Tunnen Kouvolan asuntomarkkinat hyvin ja haluan auttaa Sinua tekemään asunnonvaihdosta mahdollisimman vaivattoman ja onnistuneen tapahtuman.

Asiakas on minulle ykkönen ja kuuntelen Sinua herkällä korvalla, koska kaikki lähtee aina asiakkaan tilanteesta ja tarpeista. Haluan antaa Sinun käyttöösi vuosien tuoman kokemukseni ja ammattitaitoni. Liiketeollisten kohteiden arviointi, myynti ja vuokraus ovat myös minulle tuttuja.

 

Tavataan asuntoasioissa!

0400 550797
mikko.parikka@kotikentta.fi

 

Carita Skog-Tamminen

Yrittäjä, LKV

Kiinteistönvälittäjänä palvelen asiakkaitani aktiivisella, energisellä ja positiivisella asenteella. Asuntomarkkinoista minulla on laaja kokemus. Olen toiminut vuodesta 2002 asuntomyynnin parissa. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä sekä suuren rakennusliikkeen asuntomyyntipäällikkönä.

Olen myös kouluttautunut isännöitsijäksi, joten taloyhtiön toimintaperiaatteet ovat osaamisaluettani. Kotoisin olen Kouvolasta, joka laajan kokemuksen kanssa antaa hyvän pohjan markkinatuntemukselle.

 

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

0400 955 152
carita.skog-tamminen@kotikentta.fi

Kirsi Salovirta

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

Tehdään yhdessä turvallisesti onnistuneet asuntokaupat nopeasti sekä vaivatta.
Olen tehnyt asuntokauppaa Kouvolassa jo 18 vuoden ajan. Toimin aktiivisesti, ammattitaitoisesti ja positiivisella asenteella. Otan asiakkaani toiveet huomioon, tyytyväinen asiakas on työni lähtökohta.

 

Olen työlleni antautuva ammattilainen, soita jo tänään!

050 3238 222
kirsi.salovirta@kotikentta.fi